Cele mai bune inovații autohtone premiate în cadrul concursului ”Topul Inovațiilor”

Joi, 11 decembrie 2014, în cadrul forumul Știință – Business au fost premiați câștigătorii concursului național ”Topul Inovațiilor”, ediția a V-a.

Dezvoltarea competitivității Republicii Moldova prin asocierea în clustere

Asocierea antreprenorilor cu comunitatea științifică și companii de consultanță în clustere, va contribui la dezvoltarea inovațională a Republicii Moldova

Invențiile autohtone prezentate la expoziția internațională Brussels Innova

În perioada 13 – 15 noiembrie 2014, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic participă la cea de-a 63-a ediție a expoziției internațională de invenții, cercetare și noi tehnologii ”Brussels Innova” care se desfășoară la Brussels, Belgia.

Prelungirea concursului de creare a unui Parc Științifico-Tehnologic cu specializare agricolă în r. Cahul

Consiliul Suprem pentru Științăși Dezvoltare Tehnologică al Academiei de Științe a Moldovei şi Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic anunță prelungirea concursului pentru selectarea proiectelor de crearea a unui parc ştiinţifico-tehnologic pentru implementarea inovaţiilor în agricultură în r-nul Cahul.

Concursul național ”Topul Inovațiilor”, ediția a V-a

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei și Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală anunță Concursul ”Topul Inovațiilor”, ediția a V-a.

Concursul de crearea a unui Incubator de Inovare în mun. Chișinău

Consiliul Suprem pentru Ştiinţă şi Dezvoltare Tehnologică a Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic anunţă concurs cu privire la selectarea  proiectelor privind crearea unui Incubator de Inovare în mun. Chişinău.

Forumul Știință - Business: Dezvoltarea mediului de afaceri prin inovații

Pe 11 decembrie 2014, la Chișinău s-a desfășurat forumul Știință – Business.

Desfășurarea workshopului "Inovarea în Eficienţă Energetică şi Energie Regenerabilă"

Pe 10 şi 11 decembrie curent la Chișinău s-a desfășurat workshopul "Inovarea în Eficienţă Energetică şi Energie Regenerabilă", evenimentul de brokeraj în cadrul proiectului internațional Ener2i.

sesiune de informare privind proiectul european I4MS

Astăzi, 18 noiembrie 2014, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic în parteneriat cu Institutul de Fizică Aplicată al AȘM a organizat o sesiune de informare privind rezultatele preconizate ale proiectului European I4MS

Concursul privind selectarea administratorului parcului științifico-tehnologic ”Inagro”

CSȘDT al AȘM și AITT anuntă lansarea concursului de selectarea administratorului parcului științifico-tehnologic din domeniul agriculturii ecologice și intensive ”Inagro”

AITT vă invită să participați la Forumul Știință - Business

AITT invită toti doritorii să participe la primul forum Stiință – Business organizat în Republica Moldova.

Anunț privind desfășurarea concursului ”Topul Inovațiilor”, ediția a V-a

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a Academiei de Științe a Moldovei anunță Concursul național Topul Inovațiilor, ediția a V-a.

Forumul Știintă - Bussines