Prima reuniune a consorțiului de administrare a proiectului TEMPUS TecTnet

La 31 iulie curent, în cadrul proiectului Tempus Tectnet a avut loc prima reuniune a consorţiului, organizată de Universitatea Tehnică a Moldovei. Evenimentul s-a desfăşurat la agropensiunea Butuceni, Orheiul Vechi. În cadrul evenimentului au fost discutate problemele şi progresele legate de activităţile din proiect şi actualizat planul de acțiuni privind implementarea proiectului.

Lansarea proiectului ”Formarea unei rețele a entităților infrastructurii de inovare în regiunea trans-frontalieră”

Pe 23 februarie curent, în orașul Cernăuți, Ucraina s-a desfășurat conferința de lansare și prezentare a proiectului ”Formarea unei rețele a entităților infrastructurii de inovare în regiunea trans-frontalieră” cu codul MIS ETC 1498, finațat de ”Joint Operational Program” România – Ucraina – Republica Moldova 2007 – 2013.

Concursul proiectelor de Transfer Tehnologic

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic lansează concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2015 - 2016, care are ca scop stimularea implicării Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Institutelor de Cercetare în dezvoltărea unei economii naționale bazate pe inovații și transfer de tehnologii noi.