A fost desemnat "Cel mai bun antreprenor inovator din sectorul ÎMM pentru anul 2016".

Astăzi, 6 octombrie 2017, la Conferința Internațională a IMM-urilor, cu genericul “Specializarea inteligentă, motorul creșterii economice al regiunilor din Republica Moldova”, a avut loc Ceremonia de Premiere a câștigătorilor Concursului “ Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM pentru anul 2016” .

O nouă etapă de colaborare în domeniul cercetării și inovării în domeniul automotiv și electronic cu instituții publice și mediul de afaceri din RM

O delegație din Slovenia de la Faculty of Information Studies in Novo mesto (FIS) a efectuat o vizită în Republica Moldova în perioada 25-26 septembrie 2017. Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a avut plăcerea de a fi gazda acesteia.

Masă rotundă: Proiectele de inovare și transfer tehnologic și impactul lor asupra dezvoltării naționale

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) a organizat pe data de 24 august 2017 masa rotundă cu genericul „Proiectele de inovare și transfer tehnologic și impactul lor asupra dezvoltării naționale”, pentru informarea potențialilor aplicanți cu privire la concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2018  

Concursului proiectelor Start-up 2017 și-a desemnat câștigătorii

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a participat ieri 29 noiembrie 2017 la Pitching Day  organizat în cadrul Concursului proiectelor Start-up 2017, lansat de AITT, în comun cu Incubatorul de Inovare „Politehnica” al Universității Tehnice din Moldova.

Evenimentul a avut loc la Universitatea Tehnică a Moldovei , blocul 3

Concursul proiectelor sTARTUp

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în comun cu Incubatorul de Inovare „Politehnica” al Universității Tehnice din Moldova organizează Concursul proiectelor Start-up.

Scopul Concursului este de a contribui la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial inovativ eficient în Republica Moldova.

ANUNŢ privind prelungirea concursului proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018.

Târgul internațional de Invenții și Idei Practice INVENT- INVEST 2017

În premieră pentru Republica Moldova s-a desfășurat Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice „INVENT – INVEST 2017″, Ediția a VIII-a, organizat în data de 12-14 noiembrie  la Ungheni.

AITT a participat la Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT” desfășurată în perioada 15-18 noiembrie, la Moldexpo.

Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT” s-a desfășurat în perioada 15-18 noiembrie, la Moldexpo.

La expoziție au participat aproape 100 de instituții și întreprinderi, tineri creatori și inventatori din Republica Moldova, România, Portugalia, Croația, Cehia, Coreea de Sud, Taiwan, Turcia, Maroc, Indonezia etc., care au prezentat la standurile expoziționale aproximativ 400 de invenții, produse/servicii inovative și creative, proiecte inovaționale și de inovare și de transfer tehnologic etc.

Evenimentul de brokeraj organizat de AITT ”Finanțarea întreprinderilor inovaționale în cadrul programului Horizon 2020”

La data de 17 noiembrie, în cadrul EIS „INFOINVENT” a avut loc evenimentul de brokeraj cu genericul „Finanțarea întreprinderilor inovaționale în cadrul programului Horizon 2020”, organizat de către Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT).

Rezultatele evaluării primare a propunerilor de proiecte de inovare și transfer tehnologic depuse la concurs pentru anul 2018

Rezultatele evaluării primare a propunerilor de proiecte de inovare și transfer tehnologic depuse la concurs pentru anul 2018

Demo Environment: Finanțarea Tehnologiilor verzi

Demo Environment: Finanțarea Tehnologiilor verzi

Demo Environment finanțează transferul de tehnologii internaționale care implică cumpărători din 14 țări, inclusiv din Republica Moldova.

Vino la INFOINVENT – cea mai mare expoziție de invenții din Republica Moldova

Vino la INFOINVENT – cea mai mare expoziție de invenții din Republica Moldova

Evenimentul, aflat la cea de-a XV-a ediţie, este organizat de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) în parteneriat cu Academia de Științe a Moldovei (AȘM), Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) și CIE "Moldexpo" și cu susținerea Oficiului European de Brevete (OEB).

 

Concursul Proiectelor de Inovare și Transfer Tehnologic pentru anul 2018 EEN LOGO IMP³rove agepi odimm ADR SUD CIVIC.MD- Portalul societății civile CCI LOGO