A fost desemnat "Cel mai bun antreprenor inovator din sectorul ÎMM pentru anul 2016".

Astăzi, 6 octombrie 2017, la Conferința Internațională a IMM-urilor, cu genericul “Specializarea inteligentă, motorul creșterii economice al regiunilor din Republica Moldova”, a avut loc Ceremonia de Premiere a câștigătorilor Concursului “ Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM pentru anul 2016” .

O nouă etapă de colaborare în domeniul cercetării și inovării în domeniul automotiv și electronic cu instituții publice și mediul de afaceri din RM

O delegație din Slovenia de la Faculty of Information Studies in Novo mesto (FIS) a efectuat o vizită în Republica Moldova în perioada 25-26 septembrie 2017. Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a avut plăcerea de a fi gazda acesteia.

Masă rotundă: Proiectele de inovare și transfer tehnologic și impactul lor asupra dezvoltării naționale

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) a organizat pe data de 24 august 2017 masa rotundă cu genericul „Proiectele de inovare și transfer tehnologic și impactul lor asupra dezvoltării naționale”, pentru informarea potențialilor aplicanți cu privire la concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2018  

ANUNŢ privind prelungirea concursului proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018.

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic lansează concursul suplimentar al proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei lansează concursul suplimentar al proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017.

Anunț de prelungire a concursului proiectelor de inovare și TT pentru direcția ”Eficiență energetică și valorificarea surselor regenerabile de energie”

AITT prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru direcția ”Eficiență energetică și valorificarea surselor regenerabile de energie” până la data de 31 ianuarie 2017.

Invitație Workshop „High-performance Computing in Science and Technology”

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara și UEFISCDI, are plăcerea de a invita companiile și institutele de cercetare să participe la workshop-ul „High-performance Computing in Science and Technology” ce va dezbate situația transformării digitale a industriei și dezvoltarea HPC în Moldova și România.

Concursul ”Cea mai bună idee inovațională” așteaptă aplicanți!

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii va anunță despre organizarea concursului ”Cea mai bună idee inovațională” în data de 15  iunie 2017, Academia de Științe a Moldovei, bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 1.

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a participat la expoziția națională ”Fabricat în Moldova”, ediţia a XVI-a

Expoziția „Fabricat în Moldova”, ediția a XVI-a, desfășurată în perioada 1-5 februarie 2017, a marcat începutul anului economic.

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic vă invită la ediția I a concursului ”Cea mai bună idee inovațională”

Joi, 15 iunie ora 09.00  în  incinta Sălii Mici a AȘM ( bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 1) vor fi prezentate cele mai originale idei în cadrul Concursului ”Cea mai bună idee inovațională” ediția I.

Suport pentru finanțarea proiectelor inovaționale și crearea de parteneriate în cadrul rețelei EEN

Scopul sesiunii este de a informa publicul larg la subiectele...

Rezultatele obținute la concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic- apel 2017 prelungit

Rezultatele obținute la concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic- apel 2017 prelungit pot fi vizualizate în anunț

Concursul Proiectelor de Inovare și Transfer Tehnologic pentru anul 2018 EEN LOGO IMP³rove agepi odimm ADR SUD CIVIC.MD- Portalul societății civile CCI LOGO