I-a ediție a concursului ”Cea mai bună idee inovațională” a avut loc

Joi, 15 iunie în  incinta Sălii Mici a AȘM ( bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 1) au fost prezentate cele mai originale idei în cadrul Concursului ”Cea mai bună idee inovațională” ediția I.

ANUNŢ privind prelungirea concursului proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018.

Cea de-a X-a ediție a Concursului Republican ”Cel mai bun elev inovator” a avut loc

Cea de-a X-a ediție a Concursul republican „Cel mai bun elev inovator”a avut loc la 20 mai 2017 și  a reunit peste 100 de participanţi din 36 de instituţii educaţionale care au reprezentat 14 raioane şi municipii.

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic lansează concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei lansează concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018.

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic lansează concursul suplimentar al proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei lansează concursul suplimentar al proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017.

Anunț de prelungire a concursului proiectelor de inovare și TT pentru direcția ”Eficiență energetică și valorificarea surselor regenerabile de energie”

AITT prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru direcția ”Eficiență energetică și valorificarea surselor regenerabile de energie” până la data de 31 ianuarie 2017.

Concursul ”Cea mai bună idee inovațională” așteaptă aplicanți!

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii va anunță despre organizarea concursului ”Cea mai bună idee inovațională” în data de 15  iunie 2017, Academia de Științe a Moldovei, bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 1.

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a participat la expoziția națională ”Fabricat în Moldova”, ediţia a XVI-a

Expoziția „Fabricat în Moldova”, ediția a XVI-a, desfășurată în perioada 1-5 februarie 2017, a marcat începutul anului economic.

Lansarea proiectului ”Calcul de mare performanță pentru Inovații Eficiente în Regiunea Dunării”

Consorțiumul internațional de parteneri, din care AITT face parte, organizează evenimentul de lansare a proiectului ”Calcul de Mare Performanță pentru Inovații Eficiente în Regiunea Dunării (InnoHPC)”.

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic vă invită la ediția I a concursului ”Cea mai bună idee inovațională”

Joi, 15 iunie ora 09.00  în  incinta Sălii Mici a AȘM ( bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 1) vor fi prezentate cele mai originale idei în cadrul Concursului ”Cea mai bună idee inovațională” ediția I.

Suport pentru finanțarea proiectelor inovaționale și crearea de parteneriate în cadrul rețelei EEN

Scopul sesiunii este de a informa publicul larg la subiectele...

Rezultatele obținute la concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic- apel 2017 prelungit

Rezultatele obținute la concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic- apel 2017 prelungit pot fi vizualizate în anunț

Concursul Proiectelor de Inovare și Transfer Tehnologic pentru anul 2018 EEN LOGO IMP³rove agepi odimm ADR SUD CIVIC.MD- Portalul societății civile CCI LOGO