Se caută cel mai bun elev inovator din Republica Moldova!

Academia de Științe a Moldovei, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Universitatea Academiei de Științe a Molodovei și Liceul Academiei de Științe a Moldovei în parteneriat cu Ministerul Educației al Republicii Moldova anunță lansarea Concursului Cel mai bun elev inovator „GENIUS”, ediția a X-a.

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic lansează concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei lansează concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018.

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic lansează concursul suplimentar al proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei lansează concursul suplimentar al proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017.

Anunț de prelungire a concursului proiectelor de inovare și TT pentru direcția ”Eficiență energetică și valorificarea surselor regenerabile de energie”

AITT prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru direcția ”Eficiență energetică și valorificarea surselor regenerabile de energie” până la data de 31 ianuarie 2017.

„Topul Inovațiilor” 2016 Ediția a VI-a

La data de 15 decembrie, în incinta Academiei de Științe a Moldovei  va avea loc prezentarea inovațiilor care au fost depuse pentru concursul „Topul Inovațiilor”.

Anunț de prelungire a concursului proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2017

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017.

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a participat la expoziția națională ”Fabricat în Moldova”, ediţia a XVI-a

Expoziția „Fabricat în Moldova”, ediția a XVI-a, desfășurată în perioada 1-5 februarie 2017, a marcat începutul anului economic.

Lansarea proiectului ”Calcul de mare performanță pentru Inovații Eficiente în Regiunea Dunării”

Consorțiumul internațional de parteneri, din care AITT face parte, organizează evenimentul de lansare a proiectului ”Calcul de Mare Performanță pentru Inovații Eficiente în Regiunea Dunării (InnoHPC)”.

Ziua de Informare a AITT

Ziua de informare cu privire la posibilităţile de stabilire a parteneriatelor în cadrul reţelei Enterprise Europe Network (EEN) a avut loc la 3 noiembrie curent la sediul Agenției pentru Inovare și Transfer Tehnologic.

Concursul ”Cea mai bună idee inovațională” așteaptă aplicanți!

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii va anunță despre organizarea concursului ”Cea mai bună idee inovațională” în data de 15-16 iunie 2017, Academia de Științe a Moldovei, bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 1.

Seminar ”Instrumente de finanțare și promovare a inovațiilor în Republica Moldova”

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a Academiei de Științe a Moldovei vă invită să participați la seminarul ”Instrumente de finanțare și promovare a inovațiilor în Republica Moldova”.

Comisia Europeană a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului COSME

Titlul apelului: Creșterea gradului de conștientizare ai operatorilor de drone despre obligațiile privind confidențialitatea și protecția datelor.

Concursul ”Cea mai bună idee inovațională” Enterprise Europe Network (EEN) Concursul Proiectelor de Inovare și Transfer Tehnologic pentru anul 2016 CIVIC.MD- Portalul societății civile