Participarea la expoziția internațională ”INVENTIKA” 2014 la București, România

La data de 15-18 octombrie, la București, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a participat la salonul de invenții și inovații INVENTIKA 2014. 

Volum record de cofinanțare atras în proiectele de transfer tehnologic depuse în 2014

Astăzi, 16 octombrie 2014,  Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a organizat audierea publică a proiectelor de transfer tehnologic finanțate în anul curent din bugetul de stat în proporție de până la 50 %.

Ener2i Brokeraj event in Moldova

 Agenţia pentru Inovare şi transfer Tehnologic și Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii ODIMM

Concursul național ”Topul Inovațiilor”, ediția a V-a

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei și Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală anunță Concursul ”Topul Inovațiilor”, ediția a V-a.

Concurs de creare a unui Parc Științifico-Tehnologic cu specializare agricolă în r. Cahul

Consiliul Suprem pentru Ştiinţă şi Dezvoltare Tehnologică al Academiei de Ştiinţe a Moldovei şi Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic anunţă concursul pentru selectarea proiectelor de crearea a unui parc științifico-tehnologic pentru implementarea inovaţiilor din agricultură în r-nul Cahul.

Concursul de crearea a unui Incubator de Inovare în mun. Chișinău

Consiliul Suprem pentru Ştiinţă şi Dezvoltare Tehnologică a Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic anunţă concurs cu privire la selectarea  proiectelor privind crearea unui Incubator de Inovare în mun. Chişinău.

Prezentarea Publică a Proiectelor de Transfer Tehnologic din anul 2014

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic vă invită să participați la audierea publică a proiectelor de transfer tehnologic finanțate din bugetul de stat.

Anunț privind desfășurarea concursului ”Topul Inovațiilor”, ediția a V-a

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a Academiei de Științe a Moldovei anunță Concursul național Topul Inovațiilor, ediția a V-a.

Concursul „Cel mai bun proiect inovativ”

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic organizează concursul „Cel  mai bun proiect inovativ”