Evenimentul de deschidere a Platofmei Science to Business a avut loc

 Marți, la data 25 octombrie, curent, în cadrul Academiei de Științe a Moldovei a avut loc evenimentul de lansare a Platformei Science to Business (S2B)

Noaptea Cercetătorilor la a III-a ediție desfășurată

Pe 23 septembrie 2016, începând cu ora 15:00, scuarul Academiei de Ştiinţe a Moldovei din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 1 a devenit neîncăpător. Comunitatea ştiinţifică din peste 50 de instituţii de cercetare şi universităţi din RM şi-a prezentat realizările de ultima oră la „Noaptea Cercetătorilor Europeni – 2016”, eveniment organizat pentru a treia oară în ţara noastră.

Util. Instrumentul de finanțare risc în Republica Moldova (program HORIZON 2020)

European Investment Bank (EIB) (Banca Europeană de Investiții) și European Investment Fund (EIF) (Fondul European de Investiții) joacă un rol important  ca entități de încredere  în implementarea  fiecărui instrument financiar de facilitare în numele și în parteneriat cu Comisia Europeană.

Anunț de prelungire a concursului proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2017

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017.

Se lansează concursul ”Cel mai bun elev inovator”, ediția a IX-a

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proporietatea Intelectuală, Universitatea Academiei de Științe a Molodovei, Liceul Academiei de Științe a Moldovei și Ministerul Educației a Republicii Moldova,  anunță Concursul ”Cel mai bun elev inovator”, ediția a IX-a.

Rezultatele concursului de selectare a proiectelor privind crearea unui Incubator de Inovare pe lângă instituțiile de învățământ superior

La concursul de selectare a proiectelor privind crearea unui Incubator de Inovare pe lângă instituțiile de învățământ superior, anunțat la 15 mai curent, au fost depuse două proiecte de dezvoltare a infrastructurii de inovare

Ziua de Informare a AITT

Ziua de informare cu privire la posibilităţile de stabilire a parteneriatelor în cadrul reţelei Enterprise Europe Network (EEN) a avut loc la 3 noiembrie curent la sediul Agenției pentru Inovare și Transfer Tehnologic.

Seminar de informare despre ”Enterprise Europe Network (EEN)”

Marți 25 octombrie 2016 în incinta Academiei de Știință a Moldovei a avut loc seminarul de informare despre Enterprise Europe Network (EEN)

Activitatea AITT de suport pentru IMM-uri continuă în contextul unei platforme de interacțiune între mediul de afaceri și cel de cercetare

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a Academiei de Științe a Moldovei invită reprezentanți ai mediului de afaceri, al celui de cercetare și toți doritorii să participe la evenimentul ”S2B (Science to Business) ca platformă de interacțiune dintre mediul de afaceri și mediul academic”.

Concursul ”Cea mai bună idee inovațională” așteaptă aplicanți!

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proporietatea Intelectuală organizează concursul ”Cea mai bună idee inovațională” în scopul de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere

Noaptea Cercetătorilor la o nouă ediție

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, vă invită la data de 23 septembrie 2016, să pășiți în universul științific la „Noaptea Cercetătorilor 2016”, ediția a III-a, evenimentul va avea loc în scuarul Academiei de Științe a Moldovei, bd.Ștefan cel Mare 1, începând cu orele 15.00.

Concursul ”Topul Inovațiilor” la o nouă ediție

În atenția cercetătorilor, instituţiilor/organizaţiilor din sfera ştiinţei şi inovării, oamenilor de afaceri interesaţi de transfer tehnologic şi inovaţii, întreprinderilor inovaţionale...

Concursul ”Cea mai bună idee inovațională” Enterprise Europe Network (EEN) Concursul Proiectelor de Inovare și Transfer Tehnologic pentru anul 2016 CIVIC.MD- Portalul societății civile