Concursul ”Topul Inovațiilor”, ediția a VI-a și-a desemnat câștigătorii

La data de 15-16 decembrie Academia de Științe a Moldovei a fost gazda Concursului național ”Topul Inovațiilor” ediția a VI-a.

18 cele mai importante invenții ale anului 2016 conform descopera.ro

Anul acesta a fost martor la apariţia unor noi şi inovative invenţii, care au rolul de a face viaţa mult mai uşoară, mai confortabilă şi, în unele cazuri, mult mai distractivă.

Evenimentul de deschidere a Platofmei Science to Business a avut loc

 Marți, la data 25 octombrie, curent, în cadrul Academiei de Științe a Moldovei a avut loc evenimentul de lansare a Platformei Science to Business (S2B)

Anunț de prelungire a concursului proiectelor de inovare și TT pentru direcția ”Eficiență energetică și valorificarea surselor regenerabile de energie”

AITT prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru direcția ”Eficiență energetică și valorificarea surselor regenerabile de energie” până la data de 31 ianuarie 2017.

„Topul Inovațiilor” 2016 Ediția a VI-a

La data de 15 decembrie, în incinta Academiei de Științe a Moldovei  va avea loc prezentarea inovațiilor care au fost depuse pentru concursul „Topul Inovațiilor”.

Anunț de prelungire a concursului proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2017

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2017.

Ziua de Informare a AITT

Ziua de informare cu privire la posibilităţile de stabilire a parteneriatelor în cadrul reţelei Enterprise Europe Network (EEN) a avut loc la 3 noiembrie curent la sediul Agenției pentru Inovare și Transfer Tehnologic.

Seminar de informare despre ”Enterprise Europe Network (EEN)”

Marți 25 octombrie 2016 în incinta Academiei de Știință a Moldovei a avut loc seminarul de informare despre Enterprise Europe Network (EEN)

Activitatea AITT de suport pentru IMM-uri continuă în contextul unei platforme de interacțiune între mediul de afaceri și cel de cercetare

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a Academiei de Științe a Moldovei invită reprezentanți ai mediului de afaceri, al celui de cercetare și toți doritorii să participe la evenimentul ”S2B (Science to Business) ca platformă de interacțiune dintre mediul de afaceri și mediul academic”.

Seminar ”Instrumente de finanțare și promovare a inovațiilor în Republica Moldova”

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a Academiei de Științe a Moldovei vă invită să participați la seminarul ”Instrumente de finanțare și promovare a inovațiilor în Republica Moldova”.

Comisia Europeană a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului COSME

Titlul apelului: Creșterea gradului de conștientizare ai operatorilor de drone despre obligațiile privind confidențialitatea și protecția datelor.

8 cărți care te vor ajuta să pornești un start-up și să îți conturezi ideile de afaceri

Dacă te-ai gândit vreodată că ideile tale pot prinde contur în mediul de afaceri sau poate ai jonglat cu instrumente de planificare pentru un start-up, cu siguranță ai simțit nevoia să găsești surse de inspirație

Concursul ”Cea mai bună idee inovațională” Enterprise Europe Network (EEN) Concursul Proiectelor de Inovare și Transfer Tehnologic pentru anul 2016 CIVIC.MD- Portalul societății civile