Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic vă invită la ediția I a concursului ”Cea mai bună idee inovațională”

Joi, 15 iunie ora 09.00  în  incinta Sălii Mici a AȘM ( bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 1) vor fi prezentate cele mai originale idei în cadrul Concursului ”Cea mai bună idee inovațională” ediția I.

Organizatorii concursului sunt: Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Organizația pentru Dezvoltatarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Scopul acestui concurs este de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a țării, precum și la identificarea celei mai viabile idei de afacere în domeniul inovațiilor.

Concursul vizează valorificarea studenților, masteranzilor, doctoranzilor sau tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, care au o idee inovațională de afaceri și doresc să inițieze sau să dezvolte propria afacere în următoarele domenii: Materiale, tehnologii și produse inovative; Tehnologii informaționale; Eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă; Biomedicină și Sănătate; Biotehnologii și Industria alimentară.

La eveniment sunt invitați reprezentanții mass-media.

Agenda concursului