Concursul proiectelor sTARTUp

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în comun cu Incubatorul de Inovare „Politehnica” al Universității Tehnice din Moldova organizează concursul proiectelor Start-up. Partenerul Media oficial este Simpals SRL.

Scopul Concursului este de a contribui la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial inovativ eficient în Republica Moldova.

Evenimentul are drept obiectiv stimularea inițiativelor antreprenoriale în domeniul tehnologiilor informaționale, dezvoltarea competențelelor în gestionarea proiectelor inovaționale și comercializarea rezultatelor atinse.

La concurs sunt invitați echipe și participanți individuali proiectele căror se referă la domenii precum: tehnologii și platformele mobile, securitatea informațiilor, sisteme de comunicare, Internetul lucrurilor, tehnologii informaționale de divertisment și educaționale, realități virtuale, inteligență artificială, robotică și vehicule autonome, radio electronică, opto- și microelectronică, instrumente, HealthTech, FinTech.

Ca urmare a selecției proiectelor, 10 antreprenori vor beneficia de cursuri expres în modul, în termen de 3 săptămâni. În cadrul acestora, vor învăța cum să creeze prezentări interactive, să gestioneze independent finanțele companiei, să atragă potențiali parteneri, să se familiarizeze cu investitorii, să desfășoare campanii de marketing și să crească vânzările.

La sfârșitul modulelor educaționale, va avea loc Pitching Day, care va fi evaluat de către juriu, care include: reprezentanți ai mediului de afaceri, infrastructuri de inovare, bănci, media etc.

În finalul concursului vor ajunge 3 echipe, care se vor lupta pentru numele de Cîștigătorul Concursului. Participanții care vor ocupa locuri de frunte vor avea posibilitatea să participe la concursul de transfer tehnologic din cadrul AITT, să creeze relații cu investitori privați, să devină rezident al incubatoarelor de inovare.

Premiul mare va fi o deplasare în Tartu, Estonia, pentru participarea la sTARTUp Day 2017.

Cererile vor fi acceptate până la data de 31 octombrie până 17 noiembrie 2017 inclusiv. Pentru a participa la concurs, este necesar să completați formularul de pe site-ul www.aitt.md

Pentru ce să participi?    motivation letter

Accesează formular https://docs.google.com/forms

Persoana de contact Natalia Suditu Șef Secție Infrastructură de dezvoltare, email [email protected], tel 022 88 25 63, 060100495