Evenimentul de brokeraj organizat de AITT ”Finanțarea întreprinderilor inovaționale în cadrul programului Horizon 2020”

În perioada 15 – 18 noiembrie 2017 s-a desfășurat Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT”, care reprezintă un for al proprietății intelectuale, al creativității și inovării, organizat o dată la doi ani de către Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldovaîn parteneriat cu Academia de Științe a Moldovei, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic și CIE "Moldexpo" și cu susținerea Oficiului European de Brevete.

EIS „INFOINVENT” a avut drept scop promovarea creativității și proprietății intelectuale, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale.

În acest context, la data de 17 noiembrie, în cadrul EIS „INFOINVENT” a avut loc evenimentul de brokeraj cu genericul „Finanțarea întreprinderilor inovaționale în cadrul programului Horizon 2020”, organizat de către Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT).

 

În cadrul evenimentului de brokeraj pot fi au avut loc următoarele prezentări:

La evenimentul de brokeraj au venit cu un mesaj pentru participanți Directorul general interimar al AITT, domnul Roman Chirca, precum și Directorul IPA SA Galați, domnul Vasile Apostol. Evenimentul s-a soldat cu întrebări din partea participanților, cu discuții asupra temelor expuse, precum și au fost înaintate propuneri și trase concluzii. De asemenea, la sfârșitul evenimentului au fost petrecute întâlniri bilaterale între participanți.